Oana Roman si Marius Elisei se vor delecta cu cele mai bune bucate la nunta lor. Pentru ca nu au vrut un meniu traditional la nunta lor, fiica lui Petre Roman au ales preparate speciale, cum ar fi somon sau berbecut la protap.
De asemenea, invitatii se vor bucura de un Candy Bar, de unde se vor delecta cu bauturi fine si mancaruri alese.
Potrivit meniului cu bauturi, invtatii se vor putea delecta cu apa, cafea, sucuri naturale sau acidulate, energizant, whisky, vin alb sau rosu, sampanie sau cocktailuri alcoolice.De asemenea, langa bar, exista o masa plina cu prajituri si briose cu crema.
Pregatirile sunt inca in toi, la Palatul Stirbei, iar invitatii sunt asteptati sa apara dintr-un moment in altul. Florile din buchetele asezate in mijlocul fiecarei mese la care vor sta invitatii sunt roz, la fel ca luminile de pe ringul de dans. Fetele de masa si aranjamentele de pe scaune sunt de un alb imaculat.
La nunta Oanei si a lui Marius au fost invitate peste 250 de persoane, printre care multe persoane din showbiz, dar si din lumea modei. Cei care au ajuns primii la petrecere au fost nasii, alaturi de Mioara Roman, Petre Roman si fiul sau, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, dar si Madalin Ionescu si sotia sa.
Fara meniu traditional
Oana nu si-a dorit o nunta traditionala, drept urmare nici meniul nu va fi traditional. „Nu va exista un meniu traditional romanesc, fara sarmale, dar avem somon, berbecut la protap si multe alte preparate. Florile din buchetul de mireasa sunt speciale”, a declarat Oana in urma cu doar cateva ore.
Livia Lixandru